Openbaar vervoer

IGB is uw partner voor de verificatie en toelating van uw ontwerp. IGB levert hoogwaardige EEM berekeningen vastgelegd in heldere rapportage, gebaseerd op uw eigen standaard.

IGB is gespecialiseerd in sterkte berekeningen met de Eindige Elementen Methode (EEM). Onze berekeningen kunnen worden gebruikt voor ontwerp verificatie of toelating.

Ontwerp verificatie

Falende onderdelen in de test fase of als het product reeds in gebruik is genomen hebben een grote impact op doorlooptijd en kosten. De Eindige Elementen Methode is een doeltreffende manier om de statisch en dynamisch gedrag van complexe geometrische ontwerpen in een vroeg stadium te toetsen. IGB kan eventueel ook adviseren in geval een ontwerpwijziging noodzakelijk blijkt te zijn.

Ondersteuning bij toelating

IGB kan u helpen met de toelating van uw product. Wij zijn gespecialiseerd in sterkte gerelateerde uitdagingen en kunnen dit vastleggen in heldere rapportage die de basis vormt van de toelating van uw product. Of het nu gaat om interieur of structurele onderdelen, IGB is uw partner. Gevestigd in Nederland zijn wij niet alleen goed bekend met sterkte gerelateerde Nederlandse eisen, maar ook met de ERRI en UIC eisen. Ook hebben wij goede contacten met de grootste Nederlandse Notified Body (NoBo) als het om rail materieel gaat.

Ons doel is om alle aspecten van de certificatie en kwalificatie mee te nemen en de verkregen data zo te presenteren dat deze vlot door de certificerende instanties goedgekeurd kan worden.

Projecten

Voor een indruk van de door ons gerealiseerde projecten, zie onze projecten sectie.

© 2004—2020 IGB B.V. Als bezoeker van onze site accepteert u onze voorwaarden.