Maritiem

IGB is uw partner voor ontwerp verificatie en kwalificatie. Wij leveren hoogwaardige EEM berekeningen, vastgelegd in heldere rapportage gemaakt, indien gewenst op basis van uw standaard.

IGB is gespecialiseerd in sterkte berekeningen met de Eindige Elementen Methode (EEM). Onze berekeningen kunnen worden gebruikt voor ontwerp verificatie of toelating.

Ontwerp verificatie

Falende onderdelen in de test fase of als het product reeds in gebruik is genomen hebben een grote impact op doorlooptijd en kosten. De Eindige Elementen Methode is een doeltreffende manier om de statisch en dynamisch gedrag van complexe geometrische ontwerp in een vroeg stadium te toetsen. IGB kan eventueel ook adviseren in geval een ontwerpwijziging noodzakelijk blijkt te zijn. Of nu het gaat om een kraanonderdeel of een complete jacht dek, IGB is uw partner.

Ontwerp toelating

EEM berekeningen kunnen worden toegepast om uw ontwerp te kwalificeren voor autoriteiten als MCA of Lloyds. Wij zijn gespecialiseerd in sterkte gerelateerde uitdagingen en kunnen dit vastleggen in heldere rapportage dat de basis vormt van de toelating van uw product.

Ons doel is om alle aspecten van de certificatie en kwalificatie mee te nemen en de verkregen data zo te presenteren dat deze vlot door de certificerende instanties goedgekeurd kan worden.

Ontwerp optimalisatie

IGB kan u ook helpen om uw design te optimaliseren. Afhankelijk van uw eisen kunnen wij u helpen om uw ontwerp sterker, lichter, beter bestand tegen trillingen of andere eisen.

Projecten

Voor een indruk van de door ons gerealiseerde projecten, zie onze Projecten sectie.

© 2004—2020 IGB B.V. Als bezoeker van onze site accepteert u onze voorwaarden.